Schoolfeest onderbouw op 23 oktober a.s.

Schoolfeest onderbouw op 23 oktober a.s.

Nog ruim 2 weken en dan is het zover, het eerste schoolfeest van het jaar. Op woensdag 23 oktober is er een schoolfeest voor de onderbouw (klas 1 en 2). Het feest zal plaatsvinden in de podiumaula van de school. In verband met de geplande DDD-activiteiten van de volgende dag starten we het schoolfeest wat eerder dan gewend nl. om 19:30 uur en we stoppen om 23:00 uur.

Het kopen van een kaartje voor het schoolfeest kan op de aangegeven momenten zoals aangeven op de flyer. Er is geen kaartverkoop aan de deur.
De deuren zijn open van 19.30 tot 20.30 uur hierna kan je alleen naar binnen komen als je van te voren hebt gemeld dat je later zal zijn met een geldige reden.

  • Een kaartje voor het schoolfeest kost € 5,00. Je kan betalen via een betaalverzoek (QR code) of contant aan de kassa in de junioraula (probeer contant zoveel mogelijk gepast te doen).
  • De muntjes kunnen tijdens de avond zelf worden gekocht en kosten € 1,00 per stuk (ook dit kan doormiddel van een QR code of contant).
  • Het thema is Glow in the Dark dus trek vooral iets leuks aan binnen dit thema dit is natuurlijk niet verplicht maar we hopen dat je wel je best zal doen om in een feestelijke outfit te komen.
  • We hebben weer een te gekke DJ die de muziek zal verzorgen, houd er rekening mee dat de muziek hard staat maar wij ons aan de wettelijke eisen/regels houden wat betreft het geluid.  
  • De garderobe is gratis maar niet bewaakt, spullen meenemen is op eigen risico.
  • Wij schenken geen alcohol op het feest en kunnen controleren indien nodig.
  • We hebben beveiliging die een tassencontrole kan uitvoeren.

Bij slecht gedrag en overtreding van de regels wordt direct contact opgenomen met je ouders/verzorgers.
Naast gezellige muziek en leuke dansjes zijn er ook andere activiteiten te beleven tijdens het schoolfeest, een van deze activiteiten is de Photobooth. Als jij foto’s komt maken bij de Photobooth ga je akkoord met de digitale verspreiding hiervan en evt. het tonen op social media of de schoolwebsite.

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar home