Jaelin for Miss Teen of Zuid-Holland

Jaelin for Miss Teen of Zuid-Holland

Onze vwo-6 leerlinge Jaelin staat in de finale van Miss Teen of Zuid-Holland! Een van de onderdelen van deze verkiezing is de inzet voor een goed doel. Jaelin ondersteunt de Linda Foundation die zich inzet voor kinderen in Nederland die opgroeien in armoede, zodat ook zij kunnen sporten, een warme jas kunnen dragen of een uitje hebben. De komende periode verkoopt zij voor dit doel snoepzakjes in de kantine op school: vruchtenhartjes (€2,50) of paaseitjes (€3,00) tegen contante betaling.
Verder staat Jaelin op 27 maart en op 10 april in winkelcentrum Walburg. Hier verkoopt zij ook snoepzakjes, maar ook sieraden in samenwerking met een sieradenbedrijf. Er kunnen hier ook lege flessen worden ingeleverd en er kan worden gedoneerd. Alles komt ten goede aan de Linda Foundation.

Ook via Jaelins inzamelingspagina kun je haar goede doel ondersteunen: https://www.actievoorlindafoundation.nl/act…/jaelin-ramadhin.

Daarnaast heeft Jaelin zoveel mogelijk stemmen nodig voor de finale die 30 april LIVE wordt uitgezonden via Facebook. Wil je haar helpen? Breng dan je vote uit! Dit gaat per sms naar 3010 onder vermelding van Poll ZuidHolland Jaelin Amaris (let op: € 1,10 per bericht). De tussenstand kun je zien op www.missbeautynetherlands.com. Jaelin kun je volgen via haar Instagram: @jaelin.amaris.

Help jullie Jaelin ook om haar doel te bereiken?


Terug naar home