Open Huis op Maat - schrijf je nu in!

Open Huis op Maat - schrijf je nu in!

Wat hadden we graag weer een groots Open Huis voor jullie georganiseerd! Helaas kan dat vanwege de corona-maatregelen ook dit schooljaar niet plaatsvinden, maar we willen je wel van harte uitnodigen voor het Open Huis op Maat voor leerlingen in groep 8. Je volgt dan, samen met één ouder/verzorger, een rondleiding van circa 20 minuten door onze school. Zo kun je alvast een kijkje nemen en een beeld krijgen van onze school. Je komt binnen in het juniorcollege voor de eerste en tweede klassen, je loopt langs de aula, kluisjes en langs verschillende lokalen en natuurlijk kun je vragen stellen aan de rondleider.

EXTRA MIDDAGEN TOEGEVOEGD! Vanwege de enorme belangstelling zijn vrijdag 4 februari, dinsdag 8 februari en donderdag 10 februari toegevoegd. Je kunt nu een tijdslot kiezen voor een rondleiding tussen 15.00-16.30 uur (vrijdag) of 15.00-17.00 (dinsdag en donderdag). 

Het Open Huis op Maat organiseren wij op 1, 2 en 3 februari tussen 15.00 en 17.30 uur en met drie extra middagen op 4, 8 en 10 februari van 15.00-16.30 op vrijdag en op dinsdag en donderdag tot 17.00 uur. Inschrijven kan via onze website, onderdeel groep 7/8. Je kiest dan een tijdslot naar keuze en vult het formulier verder in. Je krijgt een bevestiging per mail. Per tijdslot kunnen drie afspraken ingepland worden, je volgt de rondleiding dus samen met twee andere leerlingen en ouders/verzorgers. Zien we je dan?

Kun je niet naar het Open Huis op Maat komen, bekijk dan zeker even onze nieuwe voorlichtingsfilm!

 

 


Terug naar home